Antena 3 CNN Externe Când îngerii dispar! Un erou de la atentatul de pe aeroportul Zaventem a murit într-un accident cumplit, la 26 de ani

Când îngerii dispar! Un erou de la atentatul de pe aeroportul Zaventem a murit într-un accident cumplit, la 26 de ani

Când îngerii dispar! Un erou de la atentatul de pe aeroportul Zaventem a murit într-un accident cumplit, la 26 de ani
Sursa foto: Foto: Facebook
23 Mai 2016   •   13:23

 

A salvat sute de vieți pe aeroportul Zaventem, din Bruxelles, la atentatul din 22 martie, dar iată că Noessair Lassoued, care lucra ca agent de securitate la acea vreme, și-a pierdut viața într-un accident cumplit de mașină.

Tânărul de 26 de ani a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Boutersem, o comună din provincia Brabantul Flamand, Belgia.

Eroul a pierdut controlul volanului după ce a intrat în coliziune cu un cerb, care traversa șoseaua. Vehiculul s-a izbit puternic de doi copaci și s-a răsturnat.

Colegii lui Noessair Lassoued sunt în stare de șoc și au transmis un mesaj emoționant: ”Noes era foarte apreciat printre colegii săi, chiar dacă nu a mai lucrat de ceva timp. Era un băiat surâzător, vesel, amabil. La atentatele din 22 martie, a salvat multe victime și a ajutat la transportul lor. Îl considerăm un erou. El nu. A considerat că și-a făcut doar datoria. Ăsta era Noes”.

 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close