Antena 3 CNN Externe Caz cutremurător! Un român a fost ucis în Anglia de trei bărbați și două femei. Apelul disperat al fiicei acestuia

Caz cutremurător! Un român a fost ucis în Anglia de trei bărbați și două femei. Apelul disperat al fiicei acestuia

Caz cutremurător! Un român a fost ucis în Anglia de trei bărbați și două femei. Apelul disperat al fiicei acestuia
Sursa foto: foto: Facebook
07 Dec 2017   •   13:20

Un român a fost ucis în Anglia, iar suspecții sunt trei bărbați și două femei. Momentan nu se cunosc mai multe detalii despre felul în care și-a pierdut viața, însă polițiștii fac cercetări în acest caz. 

Fiica bărbatului, Maria Alexandra a făcut un apel pe Facebook pentru a aduna bani să-l poate aduce pe tatăl ei în țară și să aibă parte de o înmormântare. 

După cum precizează tânăra, în cazul în care nu achită suma respectivă pentru repatriere, trupul bărbatului va fi incinerat. 

"Buna ziua am nevoie de ajutor pentru aducerea tatalui meu in tara :colegi ,rude prietenii, oricine doreste sa ajute este bine primit. Este un caz foarte dureros ,ceea ce sa intamplat este tragic pentru mine ,a fost ucis in Anglia imi este greu sa vorbesc despre acest lucru. Parca este un film. Vinovatii sunt anchetati si cazul va ramane deschis 5 saptamanii dupa care ,daca nu reusim sa strangem o suma de bani, corpul va fi incinerat. Ceea ce nu sunt de acord. A fost lasat sa moara ,nu sa sunat la ambulanta la timp, a intrat in coma cerebrala, presupusii vinovatii sunt 3 barbatii si 2 femei complice. Noi, rudele si familia banuim deasemea si femeile pentru ca am fost mintita. S-a spus ca tatal meu cand era in tara a fost batut de ea pana la umplut de sange, a fost data afara din casa. Am fost sunata spunandu-mi ca il daca il mai jigneste va pune pe cineva sa il bata. Ar fii avut un conflict si cu baiatul sau, ei sunt la casa de copii din cate mi a spus ,are 5 copii. Nu am mai vorbit cu tatal meu din cauza acestei femei, ii controla viata pe facebook si cand venea in tara il tinea numai in bautura. El avea si probleme de sanatate. Nu sunt posibilităţi financiare, am luat legatura cu politia Angliei sunt 28 de zile la dispozitie sa fac rost de bani, voi posta dovada cu suma exact pentru ca timpul este scurt", este mesajul tinerei de pe rețeaua socială. 

×
Subiecte în articol: roman Anglia fiica ucis
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close