Antena 3 CNN Externe Caz șocant în India. O fetiță de trei ani a fost violată sub privirile fratelui ei, într-un autobuz

Caz șocant în India. O fetiță de trei ani a fost violată sub privirile fratelui ei, într-un autobuz

Caz șocant în India. O fetiță de trei ani a fost violată sub privirile fratelui ei, într-un autobuz
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
07 Mar 2018   •   10:37

O copila de trei ani a trecut prin clipe cumplite. Fetița a fost violată într-un autobuz, în India, în ciuda faptului că fratele ei, în vârstă de cinci ani, i-a cerut agresorului în repetate rânduri să o lase în pace.

Sheikh Munna, în vârstă de 45 de ani, este acuzat că i-ar fi atras atenția fetiței cu o ciocolată și a determinat-o astfel pe micuță să urce într-un autobuz parcat, în orașul indian Calcutta.

Când i-a auzit țipetele, fratele ei, alături de care se juca, a fugit spre autobuz și a început să bată în ușile acestuia, în încercarea de a convinge agresorul să o elibereze.

Băiatul a alergat apoi rapid către mama sa, care la rândul ei a alertat vecinii. Aceștia au salvat-o pe fetiță din mâinile agresorului și au început să-l lovească, înainte de a chema poliția, potrivit Daily Mail.

”Am găsit-o pe fetiță într-o baltă de sânge pe un scaun de autobuz. Hainele îi erau sfâșiate”, a precizat un ofițer de poliție, care a subliniat faptul că agresorul avea sânge pe pantaloni și pe mâini.

Fetița a fost transportată la spital, acolo un medicii au precizat că ”semnele sunt clare că a fost brutalizată”. Medicii speră ca victima să supraviețuiască atacului.

×
Subiecte în articol: India viol autobuz
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close