x close

Fii alături de noi!

Ce a apărut pe străzile și trotuarele din Bruxelles, după atentatele de la aeroport și metrou

de A.M.P   •   23 Mar 2016   •   08:15
Ce a apărut pe străzile și trotuarele din Bruxelles, după atentatele de la aeroport și metrou 482
Foto: Agerpres/AP

Bilanţul morţilor în atentatele de la Bruxelles a ajuns la 34. Peste 230 de oameni au fost răniţi în cele trei explozii care au avut loc în capitala Belgiei.

Doi terorişti sinucigaşi s-au detonat în incinta unui terminal din aeroportul Zaventem. Când panica era mai mare, a avut loc şi a treia explozie, într-o staţie de metrou, la mai puţin de un kmilometru de instituţiile europene. Câteva ore mai târziu, ISIS a revendicat atacurile.

La câteva ore de la atentate, pe străzile și trotuarele din Bruxelles, oamenii au scris cu cretă mesaje de susținere și de încurajare pentru familiile victimelor și pentru locuitorii speriați ai orașului.

 

WE ARE ONE #bruxellesmabelle

A photo posted by Nicolas Glinoer (@nigauw) on

 

 

 

 

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Adrian Cristea a uitat-o total pe Bianca Drăguşanu. S-a întors în braţele primei iubite

Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu au avut una dintre relaţiile cu năbădăi. După multe împăcări şi certuri, cei doi par să-şi fi găsit în sfârşit liniştea departe unul de celălalat.

28 Iun 2016  •  22:48

sati