x close

Fii alături de noi!

Ce a apărut pe străzile și trotuarele din Bruxelles, după atentatele de la aeroport și metrou

de A.M.P   •   23 Mar 2016   •   08:15
Ce a apărut pe străzile și trotuarele din Bruxelles, după atentatele de la aeroport și metrou 482
Foto: Agerpres/AP

Bilanţul morţilor în atentatele de la Bruxelles a ajuns la 34. Peste 230 de oameni au fost răniţi în cele trei explozii care au avut loc în capitala Belgiei.

Doi terorişti sinucigaşi s-au detonat în incinta unui terminal din aeroportul Zaventem. Când panica era mai mare, a avut loc şi a treia explozie, într-o staţie de metrou, la mai puţin de un kmilometru de instituţiile europene. Câteva ore mai târziu, ISIS a revendicat atacurile.

La câteva ore de la atentate, pe străzile și trotuarele din Bruxelles, oamenii au scris cu cretă mesaje de susținere și de încurajare pentru familiile victimelor și pentru locuitorii speriați ai orașului.

 

WE ARE ONE #bruxellesmabelle

A photo posted by Nicolas Glinoer (@nigauw) on

 

 

 

 

poza

Actualitate

Mircea Badea, despre moartea lui Dan Condrea: Orice scenariu este posibil, mai puțin cel al accidentului

Mircea Badea crede că singura ipoteză care ar trebui exclusă în cazul morții lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, este cea a accidentului. Afirmațiile au fost făcute marți, la ”Sinteza...

25 Mai 2016  •  00:16

poza

Show

Veste tristă pentru Iulia Vântur

Salman Khan a declarat că nu este nici o nuntă în programul său, după ce s-a speculat că de ziua lui, în luna decembrie, se va căsători cu Iulia Vântur. Într-un interviu pentru bollywood...

24 Mai 2016  •  15:33

sati