Antena 3 CNN Externe Ce a făcut acest CERŞETOR cu 100 de dolari. Gestul său a făcut înconjurul lumii

Ce a făcut acest CERŞETOR cu 100 de dolari. Gestul său a făcut înconjurul lumii

Ce a făcut acest CERŞETOR cu 100 de dolari. Gestul său a făcut înconjurul lumii
de O.P.    |    26 Dec 2014   •   07:46

Un farsor a căzut în propria farsă! I-a dat o sută de dolari unui om al străzii, vrând să vadă pe va cheltui banii. Nu s-a mirat când individul a plecat cu plasele pline dintr-un magazin de băuturi alcoolice. În plase, de fapt, nu era pic de alcool, ci numeroase alimente, pe care omul străzii le-a oferit altor oameni săraci.

Tânărul, un cunoscut autor de farse din Los Angeles, l-a abordat pe un om al străzii în cadrul unui experiment social: i-a dat cerşetorului 100 de dolari.

Farsorul a plecat, nu înainte de a-l face pe individ să promită că îi va cheltui cu folos. S-a retras şi l-a filmat în secret pe omul străzii. Nu l-a mirat că prima oprire a fost la un magazin de alcoolice, de unde a plecat pungile pline. Apoi s-a îndreptat spre un parc. Şi a scos, rând pe rând, numeroase alimente din sacoşe, pe care le-a dat oamenilor ce stăteau pe bănci.

Bărbatul a dăruit din puţinul cât avea necunoscuţilor, neştiind că este filmat.

Farsorul şi-a cerut scuze şi l-a făcut faimos pe internet. Chiar a făcut o campanie de strângere de fonduri pentru el. Gestul omului i-a impresionat într-atât de mult pe oameni încât s-au strâns 90.000 de dolari în numai câteva zile.

×
Subiecte în articol: cersetor
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close