Antena 3 CNN Externe Comandantul Statului Major al Forțelor Armate Ruse: Controlăm în totalitate bazinul Mării Negre

Comandantul Statului Major al Forțelor Armate Ruse: Controlăm în totalitate bazinul Mării Negre

Comandantul Statului Major al Forțelor Armate Ruse: Controlăm în totalitate bazinul Mării Negre
Sursa foto: Foto: Youtube
28 Sep 2016   •   11:16
Comandantul Statului Major al Forțelor Armate ale Federației Ruse, generalul de armată Valerii Gherasimov, a declarat că Flota Rusă controlează în totalitate Bazinul Mării Negre. Anunțul a fost făcut după reuniunea de analiză a rezultatelor manevrelor “Caucaz-2016”, informează agenția de presă “Interfax AVN”.

 

Conform generalului rus, Flota Mării Negre este capabilă să distrugă inamicii din stadiul în care aceștia se pun în mișcare din porturile de dislocare. Flota rusă a Mării Negre deține tot ceea ce este necesar pentru distrugerea inamicilor: mijloace de identificare a țintelor, care acoperă o arie de până la 500 Km, precum și mijloace de distrugere, a mai spus Gherasimov.

Complexul de rachete „Bastion” identifică și lovește ținte care se află la 350 km depărtare, putând să atingă și zona Bosforului, a precizat generalul rus. Acesta a mai spus că Flota Mării Negre „lasă astăzi o impresie bună”.

„Cu numai câțiva ani în urmă, capacitățile de luptă ale acesteia contrastau puternic cu acelea ale Flotei Turciei, care spunea că este aproape stăpânul absolut al Mării Negre. Acum lucrurile stau altfel”, a mai spus generalul.

 

×
Subiecte în articol: Marea Neagrã Rusia
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close