x close

Fii alături de noi!

David Cameron, calificat drept "prostănac". Cine a spus asta despre premierul britanic

de 11 Ian 2016   •   08:36
David Cameron, calificat drept "prostănac". Cine a spus asta despre premierul britanic 127
Foto: facebook.com/DavidCameronOfficial
Contul de Twitter al lui Jeremy Corbyn, șeful partidului laburist britanic, a fost în mod evident spart, după ce duminică au fost postate acolo tweeturi neobișnuite, dintre care unul îl califică pe prim-ministrul David Cameron drept "prostănac".

Aceste mesaje străine au apărut duminică noapte pe contul șefului laburiștilor, principalul partid de opoziție. Ele au fost șterse rapid, notează AFP, potriviti agerpres.ro.
 
Nimeni nu o revendicat responsabilitatea pirateriei informatice.
 
"Davey Cameron este un prostănac", afirmă unul dintre aceste tweeturi, folosind un diminutiv al prenumelui prim-ministrului.
 
Înainte de a fi eliminate, tweeturile au fost partajate de sute de ori.
 
Unul dintre aceste tweeturi declară: "fuck trident", o aluzie la ostilitatea lui Corbyn față de forța nucleară britanică și la rachetele Trident cu care sunt echipate submarinele britanice ce fac parte din această forță.
 
Întrebată despre aceste tweeturi, o sursă apropiată lui Jeremy Corbyn a declarat agenției Press Association: "Cel puțin nu erau subtile".
 
poza

Actualitate

Marian Godină și mesajul care a înduioșat internetul

Marian Godină, polițistul haios din Brașov, a înduioșat internetul cu cea mai recentă postare pe Facebook. Fiind un mare iubitor de câini, iar vineri fiind ziua celui mai bun prieten al omului, Godină...

27 Aug 2016  •  09:04

poza

Show

Miliardarul Richard Branson a fost la un pas de moarte. „Viața mi-a trecut prin fața ochilor”

Celebrul miliardar Richard Branson, patronul companiei aeriene Virgin Air, a dezvăluit, recent, că a fost la un pas de moarte. Branson a suferit un grav accident cu bicicleta., informează...

26 Aug 2016  •  17:19

sati