Antena 3 CNN Externe Cum a fost pedepsit bărbatul care a deturnat avionul în Cipru

Cum a fost pedepsit bărbatul care a deturnat avionul în Cipru

Cum a fost pedepsit bărbatul care a deturnat avionul în Cipru
de M.Z.    |    31 Mar 2016   •   09:47

Bărbatul care a deturnat în urmă cu două zile un avion în Cipru a fost reţinut preventiv.

Un procuror egiptean a cerut însă extrădarea bărbatului care a forţat aterizarea aeronavei Egypt Air, pentru a se întâlni cu fosta soţie. 

În faţa judecătorului, bărbatul şi-a recunoscut vina, dar a spus că totul s-a întâmplat din cauza femeii iubite. 

Individul care a deturnat aeronava Egypt Air a ajuns în faţa procurilor din Larnaca. Autorităţile cipriote au hotărât reţinerea sa timp de opt zile. 

Egipteanul a provocat panică în Cipru, după ce a deturnat aeronava cu 56 de pasageri la bord. S-au luat măsuri drastice de securitate, iar aeroportul din Larnaca a fost închis. Dotat cu o centură explozibilă falsă, bărbatul a ameninţat că se va arunca în aer, însă a colaborat cu autorităţile şi a permis pasagerilor să iasă pe rând din aeronavă.

În cele din urmă, egipeanul a dezvăluit poliţiştilor motivul gestului său. A vrut să-i vorbească fostei sale soţii, stabilită în Cipru. Femeia nu a vrut să vină la aeroport. Aşa că o poliţistă a preluat o scrisoare pe care bărbatul i-o adresase.

Bărbatul rămâne momentan în custodia autorităţilor cipriote. 

Un avion de pasageri al companiei EgyptAir aflat în drum dinspre Alexandria spre Cairo a fost deturnat marți și a aterizat în Cipru

×
Subiecte în articol: Cipru avion
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close