Antena 3 CNN Externe Cum a motivat atacatorul din Texas uciderea celor 26 de oameni - VIDEO

Cum a motivat atacatorul din Texas uciderea celor 26 de oameni - VIDEO

Cum a motivat atacatorul din Texas uciderea celor 26 de oameni - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
07 Noi 2017   •   08:04

Bărbatul care a ucis duminică 26 de oameni într-o biserică din Texas a acţionat astfel probabil din cauza unui "diferend familial", a declarat luni Freeman Martin, purtător de cuvânt al Departamentului pentru Siguranţă Publică din Texas, informează AFP şi Reuters. 

"Exista un diferend în această familie", a spus Freeman, explicând că soacra lui Devin Patrick Kelley frecventa această biserică. "Ştim că el a trimis ameninţări... că ea a primit mesaje de ameninţare de la el", a spus Freeman Martin. 

Fost caporal al forţelor aeriene americane, Devin Patrick Kelley a fost judecat de o curte marţială în 2012 pentru violenţe împotriva soţiei şi copilului său. 

Niciun membru al familiei soţiei sale nu era totuşi prezent duminică în First Baptist Church din Sutherland Springs, o mică biserică din lemn, cum există în multe locuri din SUA, a declarat mai devreme şeriful comitatului, Joe Tackitt. "Nu ştim de ce a venit el în acea zi", a spus şeriful. 

După ce a încercat să fugă de la locul masacrului, Devin Patrick Kelley s-a sinucis. Potrivit lui Tackitt, a avut loc un schimb de focuri între bărbatul înarmat şi doi cetăţeni care aveau la rândul lor arme, în timpul unei urmăriri cu maşini după atacul din biserică. Atunci când maşina sa a cedat, Devin Patrick Kelley şi-a tras un glonţ care i-a cauzat moartea. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: atacator Texas
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close