Antena 3 CNN Externe Declarația controversată a unui regizor celebru: Aş fi putut să fiu un mare criminal în serie

Declarația controversată a unui regizor celebru: Aş fi putut să fiu un mare criminal în serie

Declarația controversată a unui regizor celebru: Aş fi putut să fiu un mare criminal în serie
Sursa foto: Foto: Captură video/yourube.com
16 Mai 2018   •   16:07

Lars Von Trier şi-a făcut luni prima apariţie după şapte ani pe covorul roşu de la Cannes.

Las von Trier, considerat un maestru al artei provocării, care a revenit la Festivalul de la Cannes după o pauză de şapte ani cauzată de o declaraţie controversată despre Hitler, a stârnit noi polemici marţi seară, la o zi după proiecţia celui mai recent film al său, “The House That Hack Built”, o peliculă a cărei violenţă exacerbată a determinat numeroşi spectatori să renunţe la vizionare şi să părăsească sala de proiecţie, relatează Agerpres AFP.

Filmul său conţine secvenţe şocante - copii care sunt ucişi, femei cu sânii decupaţi, care sunt apoi transformaţi în portofele. ”Încerc întotdeauna să merg cât mai departe. Ar fi lipsit de onestitate dacă nu aş face-o. Lucrurile care se întâmplă în viaţa reală, inclusiv cele mai rele, ar trebui şi ar putea să fie filmate”, a mai spus cineastul danez. “Aş fi putut să fiu un mare criminal în serie”, a insistat el.

“Am avut însă destul de mult control asupra mea pentru a nu merge în această direcţie. Nu am ucis niciodată pe nimeni, dar, dacă ar trebui să o fac, victima mea ar fi un jurnalist”, a concluzionat cineastul danez.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: regizor criminal serie
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close