x close

Fii alături de noi!

Descoperire înfricoşătoare sub clădirea unei şcoli

de 04 Ian 2016   •   10:51
Descoperire înfricoşătoare sub clădirea unei şcoli 127
Foto: freeimages.com
Rămăşiţele unui bărbat au fost dezgropate recent în timpul unor lucrări de extindere a unei şcoli din Marea Britanie, scrie The Telegraph.

După datarea cu carbon, oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că oasele au aparţinut unui bărbat care a trăit în secolul al XVI-lea şi care avea în jur de 50 de ani. Cercetătorii au realizat şi o reconstrucţie facială a acestuia.

Descoperirea a fost făcută la o şcoală aflată în apropierea portului Newhaven, acolo unde, în urmă cu 600 de ani, era instalată o spânzurătore.

Oamenii de ştiinţă susţin ipoteza potrivit căreia bărbatul a fost executat pentru piraterie şi îngropat într-un mormânt nemarcat.


În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Adrian Cristea a uitat-o total pe Bianca Drăguşanu. S-a întors în braţele primei iubite

Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu au avut una dintre relaţiile cu năbădăi. După multe împăcări şi certuri, cei doi par să-şi fi găsit în sfârşit liniştea departe unul de celălalat.

28 Iun 2016  •  22:48

sati