Antena 3 CNN Externe Diaspora Infractori și în Noua Zeelandă. Trei români, arestați pentru fraude cu carduri de credit falsificate

Infractori și în Noua Zeelandă. Trei români, arestați pentru fraude cu carduri de credit falsificate

Infractori și în Noua Zeelandă. Trei români, arestați pentru fraude cu carduri de credit falsificate
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
17 Iun 2016   •   09:26

Trei români implicaţi într-o afacere de fraudare a cardurilor de credit europene au fost arestaţi în Noua Zeelandă, relatează vineri agenţia Xinhua, care citează poliţia neo-zeelandeză.

Bărbaţii ar fi fost implicaţi în retragerea frauduloasă de cash de la ATM-uri din metropola Auckland, folosind carduri de credit clonate.

Cei trei indivizi, care vor compărea la finalul acestei săptămâni în faţa Tribunalului districtual Auckland, sosiseră în Noua Zeelandă în luna aprilie, potrivit lui Iain Chapman, reprezentant al poliţiei neo-zeelandeze.

''Se pare că cei trei acţionau ca o grupare de criminalitate organizată. Noi am fost alertaţi atunci când băncile au semnalat retragerea unor sume semnificative de la ATM-uri. De îndată ce am realizat faptul că are loc o fraudă, reacţia rapidă şi cooperarea noastră cu băncile a dus la reţinerea celor trei suspecţi'', a adăugat Chapman.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: romani arestati Noua Zeelanda ATM
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close