Antena 3 CNN Externe Diaspora Inundații puternice în Spania. O româncă a murit înecată după ce ar fi fost sechestrată

Inundații puternice în Spania. O româncă a murit înecată după ce ar fi fost sechestrată

Inundații puternice în Spania. O româncă a murit înecată după ce ar fi fost sechestrată
Sursa foto: Foto: Pixabay
05 Dec 2016   •   22:36

Inundațiile fac ravagii în Spania, mai multe drumuri fiind blocate din cauza ploilor torențiale. Totodată, autoritățile spaniole au anunțat că bilanțul a ajuns la doi morți, în timp ce ploile continuă, relatează AP, potrivit Libertatea.

Una dintre victimele inundațiilor din Spania este o româncă. „Consulatul General al României la Sevilla a primit confirmarea oficială a faptului că victima are cetăţenie română. Oficiul consular menţine permanent legătura cu autorităţile locale, fiind pregătit să acorde asistenţă consulară în vederea îndeplinirii formalităţilor specifice în astfel de cazuri pentru întocmirea actelor de deces și în vederea acordării de asistență familiei persoanei decedate”, se arată într-un comunicat al MAE.

Potrivit The Sun, tânăra din România care a murit în urma inundațiilor din Spania se afla la subsolul unui club de striptease. Prietenii tinerei au povestit că Alicia dormea în club pentru că, neavând un contract de muncă, nu își putea închiria un apartament. O prietenă a româncei a povestit pentru The Sun că Alicia a sunat-o duminică dimineață speriată, spunând că este în pericol. ”Am apucat doar să îi spun să se urce pe bar, pentru că e mai înalt, și că voi alerta un echipaj de pomperi, apoi apelul s-a întrerupt și nu am mai putut să dau de ea”, a povestit o femeie.

Potrivit unor surse citate de publicația spaniolă El Confidencial, tânăra care pe 12 ianuarie ar fi îmlinit 24 de ani, ar fi fost sechestrată de proprietarul clubului în subsolul în care a și murit înecată. Bărbatul a negat orice acuzație, însă a fost reținut de polițiști fiind suspectat de trafic de persoane.

×
Subiecte în articol: Spania inundatii romanca sechestrata
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close