Antena 3 CNN Externe Diaspora Italianul care i-a dat foc iubitei sale românce, găsit mort în puşcărie. Trei copii au rămas orfani după moartea femeii

Italianul care i-a dat foc iubitei sale românce, găsit mort în puşcărie. Trei copii au rămas orfani după moartea femeii

Italianul care i-a dat foc iubitei sale românce, găsit mort în puşcărie. Trei copii au rămas orfani după moartea femeii
20 Feb 2019   •   11:12

Gimino Chirichella, italianul care i-a dat foc Mihaelei Senchiu, a fost găsit mort în celula sa, din închisoarea de la Fogia, anunţă presa din Peninsulă.

Trupul lui Gimino Chirichella a fost găsit fără viaţă vineri, 15 februarie, iar după primele informaţii se pare că ar fi făcut un stop cardiac.

Chirichella i-a şocat pe italieni anul trecut, în noiembrie, când şi-a ucis cu cruzime iubita, pe Mihaela Senchiu, dându-i foc, scrie adevarul.ro. Cei doi se cunoşteau de aproape 10 ani, însă relaţia lor intrase în impas. Orbit de furie, Gimino Chirichella a luat într-o zi două canistre de benzină, a intrat în casa româncei şi a turnat benzina pe jos, dându-i foc. Din cauza arsurilor suferite, Mihaela Senchiu, a murit la scurt timp în spital, lăsând trei copii orfani. 

Gimino Chirichella a fost reţinut imediat de carabinerii italieni şi era cercetat în arest. Acuzat de crimă cu premeditare, italianul risca să fie condamnat la închisoare pe viaţă

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close