Antena 3 CNN Externe Diaspora Liviu Dragnea: La votul de la parlamentare, Diaspora va avea condiții cel puțin egale cu ale românilor din țară

Liviu Dragnea: La votul de la parlamentare, Diaspora va avea condiții cel puțin egale cu ale românilor din țară

Liviu Dragnea: La votul de la parlamentare, Diaspora va avea condiții cel puțin egale cu ale românilor din țară
04 Oct 2015   •   15:42

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a precizat că la alegerile parlamentare de anul viitor românii din Diaspora vor avea condiții ''cel puțin egale cu cele ale românilor care trăiesc în România pentru a-și exercita dreptul de vot'', scrie Agerpres.

"Într-un fel sau altul ce putem garanta este că la anul, la alegerile parlamentare, românii care trăiesc în Diaspora vor avea condiții cel puțin egale cu cele ale românilor care trăiesc în România pentru a-și exercita dreptul de vot. Am înțeles că este o dispută, mă rog, insistă foarte mult cei de la PNL să nu punem obligativitatea ca cetățenii români de afară să se înregistreze undeva să le putem trimite plicurile. Ei propun să trimitem plicurile la ambasadă și la ambasadă fiecare să vină și să își ia de acolo. Nu putem organiza în felul acesta. (...) Vom înființa atâtea secții de vot cât este necesar. Dacă în România se calculează o secție de vot la 1.000 de potențiali votanți, așa vom face și în diaspora și este cel mai simplu", a spus Dragnea, duminică, la Conferința extraordinară a Organizației Femeilor Social Democrate.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea diaspora vot
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close