Antena 3 CNN Externe Diaspora O româncă a încercat să-şi vândă copilul cu 30.000 euro. Femeia, arestată în Italia

O româncă a încercat să-şi vândă copilul cu 30.000 euro. Femeia, arestată în Italia

O româncă a încercat să-şi vândă copilul cu 30.000 euro. Femeia, arestată în Italia
Sursa foto: Foto: www.silokarcema.lt
de M.Z.    |    27 Feb 2015   •   11:48

O româncă a fost arestată în Italia, după ce a încercat să-şi vândă copilul unei familii de italieni cu 30.000 de euro.

 
Femeia a fost prinsă de carabinieri în timp ce intra în Italia, cu scopul de a încheia tranzacţia. Venise din România, însoţită de un fiu mai mare şi patru complici italieni. Cu toţii au fost arestaţi, la fel şi presupuşii părinţi adoptivi. 
 
Pentru că au încercat să comercializeze un copil de opt ani, ca pe o marfă, mama biologică şi fratele mai mare al băiatului au fost reţinuţi încă de la intrarea în Italia. 
 
Maşina în care se duceau să se întâlnească cu părinţii adoptivi a fost oprită de carabinieri. Cei doi urmau să primească 30.000 euro în schimbul copilului. 
 
Părinţii "adoptivi" sunt italieni, stabiliţi de ani buni în Elveţia. Oamenii, care nu pot avea propriii copii, se pregăteau de ani buni pentru o astfel de tranzacţie. În 2008 au declarat la stare civilă naşterea unui copil care nu a venit niciodată pe lume. Ani întregi au încercat să înfieze un copil din Sicilia. 
 
Apoi, un italian stabilit în Timişoara aproape că le-a îndeplinit visul şi i-a pus în legăură cu o româncă dispusă să îşi vândă copilul. Bărbatul a fost şi el arestat, alături de alţi trei complici, tot italieni. 

×
Subiecte în articol: copil
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close