Antena 3 CNN Externe Disperarea unei mame, după masacrul de la Manchester Arena: „Telefonul fiicei mele de 15 ani nu mai sună!”

Disperarea unei mame, după masacrul de la Manchester Arena: „Telefonul fiicei mele de 15 ani nu mai sună!”

Disperarea unei mame, după masacrul de la Manchester Arena: „Telefonul fiicei mele de 15 ani nu mai sună!”
Sursa foto: Foto: captura BBC
23 Mai 2017   •   19:05

O mamă disperată cere informații despre fiica ei de 15 ani care a fos dată dispărută, după atentatul sinucigaș de la Manchester Arena, care a ucis 22 de oameni prezenți la un concert Ariana Grande, scrie Mirror.

Olivia Campbell a mers la concert cu cel mai bun prieten al ei, Adam Lawler, care este tratat în prezent într-un spital din oraș, însă mama tinerei susține că fiica ei nu este cu el.

Telefonul fetei de 15 ani nu sună și, în ciuda faptului că a sunat la mai multe spitale care au primit răniți, nu a reușit să afle unde este fiica ei, elevă la liceul Tottington.

"Știu unde este Adam și știu că Olivia nu este cu el. Am fost informată de poliție că este înregistrată drept persoană dispărută. Ea a avut telefonul cu ea, dar e mort. Nu știu dacă l-a pierdut în haosul de după atac, însă ea știe numărul meu pe de rost, așa că m-ar fi contactat cumva dacă ar fi putut”, a spus femeia disperată.

 

 

 

 

 

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close