Antena 3 CNN Externe Doland Trump a apărut într-un film „deocheat” realizat de Playboy

Doland Trump a apărut într-un film „deocheat” realizat de Playboy

Doland Trump a apărut într-un film „deocheat” realizat de Playboy
01 Oct 2016   •   21:27

Donald Trump, candidatul republican la alegerile din acest an la preşedinţia Statelor Unite, apare într-un film explicit al Playboy, pe casetă video, realizat în anul 2000, informează sâmbătă Buzzfeed. 

În film sunt prezentate secvenţe din turneul american cu autobuzul realizat în cadrul campaniei ''Playmate of the Year'' din anul 2000. Atunci, modelele revistei, celebrele ''iepuraşe'', au vizitat mai multe oraşe, printre care şi New York unde Trump le-a întâmpinat cu şampanie. ''Frumuseţea e frumuseţe, aşa că hai să vedem ce se întâmplă cu New York-ul'', spune acesta. Magnatul desface apoi o sticlă cu şampanie pe care o lasă să se scurgă pe o limuzină ce poartă sigla Playboy, relatează Agerpres.ro.

Editorii BuzzFeed News susţin că au obţinut filmul cu aceste secvenţe de la un magazin cu casete video din New York, Cinema Cornucopia. Pelicula prezintă şi scene cu femei dezbrăcate care pozează în poziţii sexuale, iar pe coperta casetei video este descrisă aventura ''luxuriantă'' a celor două protagoniste ''cu sex-appeal'', Carol şi Darlene, care îl poartă pe privitor ''într-o călătorie senzuală'', mai arată sursa citată. 

Donald Trump a atacat-o, vineri, pe fosta Miss Univers Alicia Machado, care a declarat că o susţine pe candidata democrată Hillary Clinton, rivala lui Trump, şi s-a plâns de modul urât în care a fost tratată de acesta. 

Una din temele dezbaterii celor doi candidaţi, transmisă luni în direct la televiziune, a fost temperamentul; fiecare l-a acuzat pe celălalt că nu are calităţile necesare unui şef de stat. În cadrul aceluiaşi eveniment, Clinton a afirmat că Trump - fostul deţinător al drepturilor pentru concursurile de frumuseţe Miss Univers - a numit-o pe Machado "Miss Piggy" şi "Miss Menajeră", aluzii la greutatea ei şi la originea latinoamericană. Au urmat replicile lui Trump şi insistenţa Aliciei Machado în susţinerea acuzaţiilor.

×
Subiecte în articol: Donald Trump Playboy Alegeri SUA
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close