Antena 3 CNN Externe Donald Trump îl implică pe tatăl contracandidatului său în asasinarea lui J.F. Kennedy

Donald Trump îl implică pe tatăl contracandidatului său în asasinarea lui J.F. Kennedy

Donald Trump îl implică pe tatăl contracandidatului său în asasinarea lui J.F. Kennedy
03 Mai 2016   •   21:15

În timpul scrutinului din Indiana, Donald Trump l-a atacat pe Ted Cruz, sugerând că tatăl contracandidatului său, a fost cumva implicat în asasinarea fostului președinte, John F. Kennedy, potrivit TheIndependent.co.uk.

Într-un interviu telefonic acordat marți postului tv Fox News, Donald Trump face referire la o poveste susținută de revista americana, National Enquirer, potrivit căreia Rafael Cruz a fost surprins într-o poză alături de asasinul lui John Kennedy, Lee Harvey Oswald.

„Tatăl lui a fost cu Lee Harvey Oswald înainte ca acesta să fie – știi tu, împușcat. Adică, totul e ridicol”, a declarat Donald Trump. „Ce înseamnă asta, chiar înainte să fie împușcat și nimeni nu spune nimic. Nici măcar nu vorbesc despre asta. Acest lucru a fost relatat și nimeni nu vorbește despre acest lucru. Vreau să spun, ce făcea el, ce făcea cu Lee Harvey Oswald chiar înainte de decesul acestuia? Înainte de a fi împușcat. Este oribil”, a adăugat Donald Trump.

„Aceasta este o altă poveste de gunoi într-un tabloid plin de gunoi”, a declarat directorul de comunicare al campaniei lui Ted Cruz, Alice Stewart. „Povestea este falsă, nu este Rafael în poză. Este jenant că cineva îi permite lui Trump să vorbească despre acest lucru. Este o poveste de gunoi și în mod clar Donald vrea să vorbească despre gunoi. Ted Cruz va continua să facă ceea ce a făcut până în prezent, să vorbească despre locuri de muncă, libertate și siguranța poporului american.”, a adăugat aceasta.

Ulterior Ted Cruz a răspuns într-un mod ironic acuzațiilor aduse de Donald Trump: „În timp ce discutăm despre această poveste, cred că ar trebui să merg mai departe și să recunosc, da, tatăl meu l-a ucis pe JFK, el este în secret Elvis iar Jimmy Hoffa este îngropat în curtea lui.”

Sursa: Digi24

×
Subiecte în articol: Donald Trump
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close