Antena 3 CNN Externe Donald Trump, răspuns dur după afirmațiile actorului Robert de Niro: „A primit prea multe lovituri în cap de la boxeri, în filme”

Donald Trump, răspuns dur după afirmațiile actorului Robert de Niro: „A primit prea multe lovituri în cap de la boxeri, în filme”

Donald Trump, răspuns dur după afirmațiile actorului Robert de Niro: „A primit prea multe lovituri în cap de la boxeri, în filme”
13 Iun 2018   •   09:35

Preşedintele Donald Trump nu a lăsat fără replică declaraţiile de-a dreptul jignitoare ale lui Robert de Niro la adresa sa.

Duminică, la o ceremonie de premiere, actorul a rostit, pur şi simplu, o insultă obscenă cu privire la Trump, în faţa unei săli pline care l-a aplaudat cu însufleţire.

Iar a doua zi a recidivat în Canada: şi-a cerut, ironic, iertare pentru comportarea, calificată drept "idioată", a preşedintelui american la summitul G 7.

Răspunsul lui Trump a venit pe twitter: "Robert De Niro, un individ cu coeficient foarte scăzut de inteligenţă, a primit prea multe lovituri în cap de la boxeri, în filme. Cred că aseară era ameţit de lovituri", a scris Trump.

El s-a lăudat apoi cu starea bună a economiei şi şomajul redus înainte de a-l sfătui pe De Niro "să se trezească".

×
Subiecte în articol: Donald Trump Robert de Niro lovituri filme
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close