Antena 3 CNN Externe Draga Olteanu Matei a semnat petiţia "Abuzurile din România trec Oceanul": Mi-am dat semnatura din tot sufletul

Draga Olteanu Matei a semnat petiţia "Abuzurile din România trec Oceanul": Mi-am dat semnatura din tot sufletul

Draga Olteanu Matei a semnat petiţia "Abuzurile din România trec Oceanul": Mi-am dat semnatura din tot sufletul
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Ian 2014   •   21:12

Doamna teatrului şi filmului românesc, Draga Olteanu Matei, şi-a exprimat acordul în legătură cu iniţiativa alcăturii unei scrisori deschise către preşedintele Barack Obama şi secretarul de stat John Kerry, într-un mesaj transmis telespectatorilor Antena 3, în cadrul ediţiei de vineri a emisiunii "Subiectiv".

"De ce să nu afle şi Occidentul adevărul despre ce se petrece la noi? Noi ne temem de o nouă dictatură, noi ne temem de un nou Ceauşescu, noi ne temem de un nou Gheorghiu Dej (...) Ce insecticid să căutăm cu care să îmbibăm bine scaunul de la Cotroceni, să nu se mai poată incuiba în el niciun fel de parazit, niciodată", a spus actriţa la Antena 3.

Draga Olteanu Matei a afirmat că a semnat petiţia "din tot sufletul", adăugând că este posibil să "ne pască lucruri şi mai rele".

Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de joi a emisiunii "Sinteza zilei" motivele pentru care, împreună cu Adrian Ursu, a luat decizia de a trimite o scrisoare deschisă preşedintelui american Barack Obama şi secretarului de stat John Kerry, pentru o corectă informare privind realităţile din România şi derapajele grave de la respectarea principiilor democratice şi a drepturilor fundamentale ale omului.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close