Antena 3 CNN Externe Drama unei fetiţe de origine română, abuzată sexual în Austria

Drama unei fetiţe de origine română, abuzată sexual în Austria

Drama unei fetiţe de origine română, abuzată sexual în Austria
03 Iun 2013   •   22:01

O fetiţă de şase ani a devenit victima unor minţi bolnave. Copila a văzut cum tatăl ei austriac i-a ucis mama româncă, acelaşi tată care ar fi molestat-o încă din scutece.

Culmea, un tribunal din Austria, ţara adoptivă a fetiţei, a decis s-o lase în braţele bunicului patern, şi el acuzat de pedofilie. Singura care se mai luptă acum pentru destinul fetei este bunica maternă, care a stat de vorbă cu reporterii Observatorului.

„Mă foloseşte ca pe un veceu!”. Aşa a folosit, această expresie, foarte revoltată, fetiţa! A asistat la uciderea mamei ei, apoi a devenit jucărie în braţele unui tată criminal.
 
„Încerca să rămână tot timpul singur cu fetiţa, o mângâia în feluri ciudate, se uitau la filme ciudate”, povesteşte Andreea Constandache, prietena Ruxandrei Guger.

Din braţele tatălui, un tribunal austriac a trimis-o pe fetiţă în braţele bunicului patern. Care a dus coşmarul mai departe.

„A pus-o culcată pe pat, pe covor. Toate perversiunile posibile, mi-e şi groază să le spun”, explică bunica fetiţei.

Un coşmar început ca un vis. În 1997, Ruxandra îl cunoştea pe Cristoph, un austriac şarmant, fost director al unei fabrici din România, pe care l-a urmat la Viena şi căruia i-a devenit soţie. În 2006, din dragostea lor s-a născut o fetiţă, care a primit cetăţenia austriacă. Doi ani mai târziu, Ruxandra a avut primul şoc.

„Fetiţa a încercat să mă sărute cu limba într-un mod erotic. Când am întrebat-o de unde a învăţat asta, mi-a spus că «de la tati»”, scrie în jurnalul Ruxandrei.

Problemele au apărut când a crescut fetiţa şi au început să apară anumite suspiciuni.

Oripilată, Ruxandra l-a luat la întrebări pe Christoph. Austriacul i-a râs în nas. Fără dovezi, românca a decis să-i mai acorde o şansă soţului ei. Departe de Austria, în România, unde femeia a devenit directorul unei bănci.

Zi după zi, jurnalul a devenit tot mai explicit. „Am întrebat-o pe fetiţă: «Unde te-a lins tati?», iar ea mi-a spus: «Pe faţă, în urechi, pe piept»”. La testul cu detectorul de minciuni, Cristoph s-a dat de gol. Disperată, Ruxandra a decis să divorţeze.

Două luni mai târziu, în seara de 24 noiembrie, Ruxandra a fost ucisă de Christoph în locuinţa lor din Viena. A fost înjunghiată chiar sub ochii fetiţei sale.

În mod inexplicabil, n-a fost acuzat de crimă, ci de lovituri cauzatoare de moarte. Tot inexplicabil, fetiţa a fost încredinţată bunicilor paterni. De curând, fetiţa, acum în vârstă de 6 ani, a mărturisit că şi bunicul o molestează.

În casa mare din Steyr, Austria, fetiţa creşte şi acum în braţele unui bunic influent, acuzat de pedofilie. Aşa au decis autorităţile din Austria, deşi copila le-a povestit în detaliu coşmarul prin care trece.

Disperată, mama Ruxandrei încearcă acum s-o salveze pe fetiţă. E singurul lucru care i-a mai rămas de la fiica sa.

×
Subiecte în articol: abuz sexual pedofilie Austria crima
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close