Antena 3 CNN Externe E obligată de guvern să divorțeze de bărbatul pe care îl iubește. Drama prin care trece această familie

E obligată de guvern să divorțeze de bărbatul pe care îl iubește. Drama prin care trece această familie

E obligată de guvern să divorțeze de bărbatul pe care îl iubește. Drama prin care trece această familie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
15 Noi 2018   •   15:03

Colleen Mitchell, o femeie din Australia, susține că este obligată de guvernul de la Canberra să divorțeze de Wayne, soțul ei și tatăl celor doi copii ai cuplului.

Cu așa ceva se confruntă familiile din Australia care au ghinionul ca unul dintre soți să se îmbolnăvească și să aibă nevoie de îngrijire medicală permanentă și de medicamentație scumpă, scrie libertatea.ro. 

Familia Mitchell a fost fericită până când bărbatul, Wayne, a suferit un sever atac cerebral și a rămas „legumă”. El nu poate face altceva decât să stea la pat. 
Citeşte întreaga ştire: O femeie e obligată de guvern să divorțeze de bărbatul pe care îl iubește! Ce a schimbat cursul vieții unei familii fericite.

Wayne Mitchell are nevoie de supraveghere medicală acasă și de tratamente costisitoare. Guverul nu asigură nicio compensație familiilor cu o stare bună, cu casă, chiar dacă ajung în astfel de situații. 

Cei divorțați sau singuri beneficiază de multe facilități din partea guvernului, nu și cei cu o familie stabilă și cu o locuință proprietate personală. Locuința este văzută de cei care asigură gratuitățile medicale drept o sursă de venit, care, dacă va fi vândută, poate asigura fondurile necesare tratamentului de care are nevoie Wayne.

×
Subiecte în articol: guvern divort drama familie boala
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close