x close

Fii alături de noi!

”El Chapo” Guzman, baronul drogurilor, interviu exclusiv pentru un celebru actor american

de 10 Ian 2016   •   14:13
”El Chapo” Guzman, baronul drogurilor, interviu exclusiv pentru un celebru actor american 127
”El Chapo” Guzman, baronul mexican al drogurilor capturat, din nou, în urmă cu câteva zile, a acordat un interviu în exclusivitate actorului american Sean Penn.

Actorul a trimis întrebările înregistrate, iar El Chapo i-a răspuns, interviul fiind intermediat de actrița Kate del Castillo. Penn și El Chapo s-ar fi întâlnit, nu o dată, în 2015. 

Un fragment din interviu a fost publicat de revista Rolling Stone, fragment în care baronul drogurilor vorbește despre cum a ajuns să aleagă această cale în viață.

”În zona din care provin, nici atunci nu erau și nici acum nu sunt locuri de muncă. E adevărat, drogurile distrug. Din păcate, după cum am spus, acolo unde am crescut nu e altă cale de supraviețuire, niciun alt mod de a-ți câștiga existența. Dacă eu nu aș mai fi, traficul de droguri nu ar scădea. Tot ce fac e să mă apăr. Nimic mai mult” a spus El Chapo.

Unul dintre liderii cartelului Sinaloa, El Chapo a fost capturat de forțele speciale ale marinei mexicane și va fi extrădat în Statele Unite.

O parte din interviul acordat de El Chapo poate fi vazut AICI.
poza

Actualitate

Pe cuvânt, cu Ana Iorga. Olimpiadă, sinonim cu Jocurile Olimpice?

În zilele noastre, Olimpiadă sau Jocuri Olimpice sunt folosite ca sinonime. Însă nu a fost mereu așa. Ana Iorga a explicat, în rubrica ”Pe cuvânt”, care este originea termenilor...

25 Aug 2016  •  14:16

poza

Show

Cine sunt nașii care îl vor cununa pe Gabriel Cotabiță

Gabriel Cotabiță se pregătește să facă marele pas și să se însoare pentru a doua oară, lucru pe care-l excludea înainte de a trece pe lângă moarte, scrie Libertatea. Cu o lună...

25 Aug 2016  •  13:34

sati