x close

Fii alături de noi!

”El Chapo” Guzman, baronul drogurilor, interviu exclusiv pentru un celebru actor american

de 10 Ian 2016   •   14:13
”El Chapo” Guzman, baronul drogurilor, interviu exclusiv pentru un celebru actor american 127
”El Chapo” Guzman, baronul mexican al drogurilor capturat, din nou, în urmă cu câteva zile, a acordat un interviu în exclusivitate actorului american Sean Penn.

Actorul a trimis întrebările înregistrate, iar El Chapo i-a răspuns, interviul fiind intermediat de actrița Kate del Castillo. Penn și El Chapo s-ar fi întâlnit, nu o dată, în 2015. 

Un fragment din interviu a fost publicat de revista Rolling Stone, fragment în care baronul drogurilor vorbește despre cum a ajuns să aleagă această cale în viață.

”În zona din care provin, nici atunci nu erau și nici acum nu sunt locuri de muncă. E adevărat, drogurile distrug. Din păcate, după cum am spus, acolo unde am crescut nu e altă cale de supraviețuire, niciun alt mod de a-ți câștiga existența. Dacă eu nu aș mai fi, traficul de droguri nu ar scădea. Tot ce fac e să mă apăr. Nimic mai mult” a spus El Chapo.

Unul dintre liderii cartelului Sinaloa, El Chapo a fost capturat de forțele speciale ale marinei mexicane și va fi extrădat în Statele Unite.

O parte din interviul acordat de El Chapo poate fi vazut AICI.
poza

Actualitate

Descoperire incredibilă într-o mlaștină: „Are 2.000 de ani și e comestibil!”

Înainte de apariția frigiderelor oamenii depozitau alimentele în locuri cât mai reci. Un muncitor irlandez a descoperit de curând, într-o mlaștină, o bucată de unt solidificat, de 10...

27 Iun 2016  •  15:43

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Gina Pistol, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată

Frumoasa Gina Pistol a renunţat la tocuri şi la confort pentru o expediţie la care visa de ani buni: un pelerinaj pe El Camino, un drum de aproape 1.000 km, pe care l-a străbătut pe jos şi care i-a pus la...

26 Iun 2016  •  23:10

sati