x close

Fii alături de noi!

Elicopter prăbușit. Cel puțin nouă militari au murit

de S.T.   •   16 Feb 2016   •   13:50
Elicopter prăbușit. Cel puțin nouă militari au murit 534
Foto: pixabay.com
Cel puțin nouă militari irakieni și-au pierdut viața marți după ce elicopterul în care ei se aflau s-a prăbușit în sudul țării, transmite agenția TASS, citând presa locală.

Accidentul a avut loc într-o zonă situată la nord de provincia Wasit, la 180 kilometri sud-est de Bagdad. La bordul elicopterului se aflau soldați și ofițeri și toți au murit.

Cauzele prăbușirii aparatului nu sunt deocamdată cunoscute.

Jihadiștii din Statul Islamic controlează mai multe regiuni în Irak, dar acțiunile lor sunt mai rare în sudul țării, o regiune predominant șiită și greu accesibilă pentru gruparea teroristă.

poza

Actualitate

Culmea alegerilor! Un primar liberal, cercetat de DNA pentru corupţie, a depus jurământul

Primarul liberal al comunei sucevene Şcheia, Vasile Andriciuc, cercetat de DNA pentru presupuse fapte de corupţie şi aflat sub control judiciar, a depus, luni, jurământul în faţa Consiliului Local (CL), pentru preluarea unui al patrulea mandat.

27 Iun 2016  •  17:26

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

50 Cent a fost arestat în Caraibe

Rapperul american Curtis James Jackson III, cunoscut sub numele de scenă 50 Cent, a fost arestat după ce a susţinut un concert în Caraibe în timpul căruia a fredonat versurile necenzurate ale piesei '...

27 Iun 2016  •  17:26

sati