Antena 3 CNN Externe Eurovision 2017: Bărbatul care a urcat pe scenă dezbrăcat, plasat sub control judiciar, declară că „nu regretă nimic”

Eurovision 2017: Bărbatul care a urcat pe scenă dezbrăcat, plasat sub control judiciar, declară că „nu regretă nimic”

Eurovision 2017: Bărbatul care a urcat pe scenă dezbrăcat, plasat sub control judiciar, declară că „nu regretă nimic”
17 Mai 2017   •   14:12

Bărbatul ucrainean, care a sărit pe scenă la finala concursului Eurovision 2017 și și-a dat pantalonii jos în fața a 200 de milioane de telespectatori, a compărut luni în fața unui judecător unde a declarat că nu regretă cele întâmplate, deși fapta lui l-ar putea costa pedeapsa cu închisoarea.

Vitalii Sediuk a urcat pe scena Eurovision purtând pe umeri steagul Australiei și și-a arătat fundul gol publicului, în timpul recitalului susținut de Jamala. În urma evenimentului, poliția din Ucraina l-a reținut pe Sediuk pentru 72 de ore.

El a apărut luni în fața unei instanțe din Kiev, care a decis să îl plaseze sub control judiciar, riscând până la cinci ani de închisoare și o amendă pentru acuzații de ''vandalism''.

''Nu regret'', a spus Sediuk. ''Nu am nimic împotriva Eurovision. De data aceasta am vrut să fac ceva de care oamenii să își amintească''. În urma deciziei instanței, pașaportul său a fost confiscat, iar tânărul de 28 de ani are interdicție să părăsească țara pe durata investigației.

Vitali Sediouk ''trebuie să își asume responsabilitatea pentru acțiunile sale'', a spus într-un comunicat producătorul adjunct al ediției din 2017 a concursului, Pavlo Gritsak, afirmând de asemenea că este ''revoltat''.

Nu a fost prima glumă de acest gen făcută de Sediuk. În trecut, el l-a lovit pe Brad Pitt peste față în timp ce actorul acorda autografe în Los Angeles. De asemenea, a dat buzna pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes și s-a strecurat sub rochia actriței America Ferrera.

 

 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close