Antena 3 CNN Externe Explozie într-un restaurant din Spania. Autoritățile anunță zeci de victime - VIDEO

Explozie într-un restaurant din Spania. Autoritățile anunță zeci de victime - VIDEO

Explozie într-un restaurant din Spania. Autoritățile anunță zeci de victime - VIDEO
Sursa foto: foto: pixabay.com
02 Oct 2016   •   00:24

UPDATE 00.20

Cel puţin 77 de persoane au fost rănite, dintre care patru grav, în urma exploziei care s-a produs sâmbătă seară în bucătăria unei cafenele din oraşul spaniol Velez-Malaga (sud), în apropiere de locul desfăşurării unui festival, au informat surse medicale, potrivit ediţiei online a cotidianului El Mundo.

Dintre cei răniţi, 57 de persoane au fost internate Spitalul regional Axarquia, patru dintre ele în stare gravă, dar fără să le fie pusă viaţa în pericol, iar două dintre ele s-au mutat la spitale din Malaga. Restul a primit îngrijiri la centrul medical din Velez Sud şi au fost externate.

Sistemul de urgenţă 112 a primit peste 20 de telefoane în jurul orelor 19.00 (17.00 GMT) în urma unei explozii care a avut loc la o cafenea din centrul oraşului, în apropierea locului de desfăşurare a Zilelor oraşului Velez.

Imediat, a fost activat dispozitivul de urgenţă, la faţa locului fiind trimise echipe ale forţelor de ordine şi medicale.

Primarul oraşului a afirmat că este posibil ca "explozia să fi fost provocată de o scurgere de gaze". El a dat asigurări că nu există "niciun pericol de incendiu" şi că va fi deschisă o anchetă pentru stabilirea cauzei exploziei.

----------------------------

Ştire iniţială

Cel puţin 50 de persoane au fost rănite în urma exploziei unui cilindru cu gaz în oraşul spaniol Malaga, au informat surse medicale, citate de BBC şi Reuters.

Explozia a avut loc într-o cafenea din oraşul Velez-Malaga.

Poliţia a înconjurat zona, potrivit martorilor oculari.

Se presupune că explozia s-a produs în timpul unui festival.

Știre în curs de actualizare

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close