x close

Fii alături de noi!

Cinci persoane au murit, în urma unei explozii în Italia

de G.S.   •   16 Ian 2016   •   15:35
Cinci persoane au murit, în urma unei explozii în Italia 416
Foto: pixabay.com
O explozie - probabil provocată de o scurgere de gaze - a ucis cinci persoane în nord-vestul Italiei, sâmbătă dimineaţa, a distrus o clădire cu două etaje şi a avariat alte câteva imobile vecine, au anunţat pompierii, relatează Reuters în pagina electronică, conform Mediafax.
Cinci cadavre au fost scoase dintre dărâmăturile unei clădiri de locuit la Arnasco, un orăşel din regiunea Liguria, iar o femeie a fost spitalizată în stare gravă, a anunţat Luca Cari, un purtător de cuvânt al pompierilor.
"A fost o explozie puternică, deoarece a doborât o întreagă clădire de două etaje", a declarat el. "Nu am finalizat încă ancheta cu privire la cauzele exploziei, dar pare să fie vorba despre o scurgere de gaze, iar aceasta este singura noastră ipoteză în acest moment", a adăugat purtătorul de cuvânt.
Toţi locuitorii din clădire au răspuns la apel, însă pompierii continuau să sape în dărâmături, căutând eventuali supravieţuitori.
Verificări se efectuau în clădirile vecine, avariate de explozie, a mai declarat Cari.
 
poza

Actualitate

Soția lui Dan Condrea, chemată luni la audieri la Parchet

Partenera de viață a lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, este așteptată luni la audieri, la Parchetul General. Uliana Ochinciuc a fost citată pentru a fi audiată în calitate de martor în dosarul...

30 Mai 2016  •  11:37

poza

Show

Oana Roman, din nou pe masa de operație: ”Nu sunt pregătită psihic”

Problemele de sănătate se țin lanț de Oana Roman. Vedeta nu a scăpat de chin, din cauza complicațiilor apărute în urma operației de cezariană, așa că acum trebuie să facă o nouă vizită la medic, pentru o nouă intervenție.

30 Mai 2016  •  10:49

sati