Antena 3 CNN Externe Femeie reclamată în instanţă pentru o poză postată pe Facebook. Ce a surprins prin obiectivul camerei foto

Femeie reclamată în instanţă pentru o poză postată pe Facebook. Ce a surprins prin obiectivul camerei foto

Femeie reclamată în instanţă pentru o poză postată pe Facebook. Ce a surprins prin obiectivul camerei foto
Sursa foto: Foto: bestonlinetricks.com
23 Iun 2015   •   21:52

O femeie care a postat pe contul ei de Facebook fotografia unui automobil al Gărzii Naţionale Republicane (GNR) din Portugalia parcat într-un loc în care era interzis acest lucru va fi reclamată în justiţie, a anunţat această instituţie, după ce poza a devenit rapid virală pe internet, transmite EFE.

Imaginea vehiculului parcat necorespunzător a fost redistribuită de 15.000 de persoane în numai câteva ore de la afişarea ei, a informat presa portugheză de marţi.

Femeia, care a fost amendată cu 30 de euro pentru că parcase în aceeaşi zonă, rezervată pentru aprovizionarea unui bar, a susţinut că agenţii care au sancţionat-o, şi pe care i-a calificat drept 'corupţi', şi-ar fi lăsat automobilul în acelaşi loc şi apoi ar fi intrat în unitatea de alimentaţie publică pentru a lua micul dejun.

Replica Gărzii Naţionale Republicane a sosit pe aceeaşi reţea socială, anunţând că va fi depusă o plângere 'la autoritatea competentă' contra femeii care a adus atingere 'bunului renume al agenţilor implicaţi şi al instituţiei'.

Totodată, mesajul precizează că agenţii nu intraseră în bar pentru a mânca, ci pentru a identifica un şofer care, deşi nu avea dreptul, parcase pe spaţiul rezervat persoanelor cu handicap.


 

 
Caros seguidores Foram recentemente colocadas imagens nas redes sociais que mostram uma viatura da Guarda Nacional...

Posted by Guarda Nacional Republicana on Segunda-feira, 22 de Junho de 2015

×
Subiecte în articol: Portugalia masina de politie Facebook
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close