x close

Fii alături de noi!

Fidel Castro: NATO vrea să extermine Rusia

de D.D.   •   08 Oct 2014   •   20:08
Fidel Castro: NATO vrea să extermine Rusia 407
Foto: Agerpres
NATO duce un "război de exterminare" împotriva Rusiei, acuză liderul cubanez Fidel Castro, denunţând atitudinea de "ură" a noului secretar general NATO Jens Stoltenberg.

"Am auzit declaraţiile noului secretar general NATO. (...) Câtă ură am văzut pe faţa lui! Ce efort incredibil pentru promovarea unui război de exterminare împotriva Federaţiei Ruse!", afirmă Fidel Castro, citat de AFP.

"Cine sunt cei care se dovedesc a fi mai extremişti decât fanaticii din grupul terorist Stat Islamic?", adaugă Fidel Castro într-un editorial intitulat "Viitor incert".

Jens Stoltenberg a pledat pentru o "soluţie politică" la conflictul din Ucraina, reiterând intenţia Alianţei Nord-Atlantice de a avea o "prezenţă continuă" la frontierele estice.

Fidel Castro s-a retras de la conducerea Cubei în anul 2006. În prezent, Castro locuieşte într-o casă din vestul oraşului Havana.
poza

Actualitate

Mircea Badea, despre moartea lui Dan Condrea: Orice scenariu este posibil, mai puțin cel al accidentului

Mircea Badea crede că singura ipoteză care ar trebui exclusă în cazul morții lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, este cea a accidentului. Afirmațiile au fost făcute marți, la ”Sinteza...

25 Mai 2016  •  00:16

poza

Show

Veste tristă pentru Iulia Vântur

Salman Khan a declarat că nu este nici o nuntă în programul său, după ce s-a speculat că de ziua lui, în luna decembrie, se va căsători cu Iulia Vântur. Într-un interviu pentru bollywood...

24 Mai 2016  •  15:33

sati