Antena 3 CNN Externe Fostul iubit al Madonnei și-a făcut un selfie în avion, dar acum ar putea plăti 50.000 de euro pentru tupeu. Cine stătea lângă el?

Fostul iubit al Madonnei și-a făcut un selfie în avion, dar acum ar putea plăti 50.000 de euro pentru tupeu. Cine stătea lângă el?

Fostul iubit al Madonnei și-a făcut un selfie în avion, dar acum ar putea plăti 50.000 de euro pentru tupeu. Cine stătea lângă el?
13 Ian 2016   •   17:07

Fondatorul formațiunii radicale Frontul Național din Franța, Jean-Marie Le Pen îl dă în judecată pe un dansator pentru că a făcut un selfie nepotrivit în avion. 

Brahim Zaibat, dansator profesionist și unul dintre foștii iubiți ai cântăreței Madonna, a publicat fotografia pe Facebook cu mesajul ”Să votăm toți mâine și să îi punem la pământ. Pentru a păstra Franța noastră fraternă”, pe 12 decembrie, după ce s-a aflat în același avion cu Le Pen. 

Întâmplător sau nu, selfieul a apărut chiar în ziua dinaintea alegerilor regionale din Franța. Frontul Național nu a câștigat acele alegeri, iar selfiul este acum blamat pentru că a influențat rezultatul votului. 

Le Pen încearcă de asemenea să obțină 50.000 de euro daune de la Zaibat, infomează revista Public. 

Fotografia a strâns aproape 200.000 de aprecieri și peste 30.000 de distribuiri pe Facebook.

Mettez les KO demain en allant tous voter. Pour préserver notre France fraternelle !!! #jadoreça

Posted by Brahim Zaibat on 12 Decembrie 2015

×
Subiecte în articol: avere selfie avion
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close