Antena 3 CNN Externe Francezii, atacați de unul de-al lor: ”Franța e populată de imbecili care fac vin și brânză împuțită pentru turiști”

Francezii, atacați de unul de-al lor: ”Franța e populată de imbecili care fac vin și brânză împuțită pentru turiști”

Francezii, atacați de unul de-al lor: ”Franța e populată de imbecili care fac vin și brânză împuțită pentru turiști”
Sursa foto: Foto: Facebook/Gerard Depardieu
23 Sep 2016   •   10:38

Gerard Depardieu i-a șocat pe francezi cu ultimele lui declarații despre țara care l-a făcut celebru. Actorul, care a primit cetățenie rusă în 2013, a declarat într-un interviu că Franța este ”populată de imbecili care fac vin și brânză împuțită pentru turiști”, scrie Daily Mail.

Nu e pentru prima dată când actorul, în vârstă de 67 de ani, critică patria natală, pe care a descris-o în repetate rânduri drept ”Disneyland pentru străini”.

Fiind considerat unul dintre cei mai mari actori francezi ai generației sale, Depardieu, s-a întors împotriva Franței în 2012, atunci când s-a mutat in străinătate pentru a scapa de taxa de 75% asupra averilor mari.

Când a fost întrebat în timpul interviului daca se mai consideră francez, Depardieu a răspuns: "Nu, eu sunt un cetățean al lumii”.

"Franța este probabil să devină un Disneyland pentru străini, populat de imbecilii care fac vin si branza imputita pentru turisti.

×
Subiecte în articol: Gerard Depardieu Franta
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close