x close

Fii alături de noi!

Franța se pregătește pentru noi atacuri teroriste. Măsurile anunțate de autorități

de G.S.   •   08 Mar 2016   •   23:01
Franța se pregătește pentru noi atacuri teroriste. Măsurile anunțate de autorități 416
Foto: pixabay.com
Franţa va simula un atac terorist într-o zonă destinată suporterilor de fotbal, în apropierea unui stadion, ca parte a pregătirilor pentru EURO 2016, informează Sky News, conform Mediafax.

Servicii de securitate și oficiali ai turneului de fotbal gazduit de 10 orașe din Franţa vor lua parte la exercițiul de prevenire şi combatere a terorismului.

Ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, a declarat că simularea va avea loc în orașul Nimes, din sudul Franţei, în data de 16 martie, cu trei luni înainte de începerea Campionatului European de fotbal.

Locurile amenajate pentru suporteri în apropierea stadioanelor, numite "fan zones", sunt considerate cele mai expuse riscului terorist, în condiţiile în care mii de suporteri din Franța și din celelalte 23 de națiuni implicate se adună în spații închise şi de mici dimensiuni.

 

poza

Actualitate

ZIUA COPILULUI 2016, sărbătorită de Google cu un logo special. Ce să faci de ZIUA COPILULUI 2016

ZIUA COPILULUI 2016. Ca de fiecare dată în ultimii, Google celebreză ZIUA COPILULUI 2016 cu un logo special. Trimite un mesaj frumos de ZIUA COPILULUI 2016! ZIUA COPILULUI 2016 "Ziua copiilor patriei, a...

01 Iun 2016  •  02:18

poza

Show

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au aflat sexul copilului! E 100% sigur

Visul de a deveni părinţi este pe cale să se împlinească, dar lucrurile bune nu se opresc aici. Pentru Bianca şi Victor Slav fericirea pare să bată la uşă în fiecare zi, scrie antenastars.ro. Cei...

31 Mai 2016  •  16:27

sati