x close

Fii alături de noi!

Franța se pregătește pentru noi atacuri teroriste. Măsurile anunțate de autorități

de G.S.   •   08 Mar 2016   •   23:01
Franța se pregătește pentru noi atacuri teroriste. Măsurile anunțate de autorități 416
Foto: pixabay.com
Franţa va simula un atac terorist într-o zonă destinată suporterilor de fotbal, în apropierea unui stadion, ca parte a pregătirilor pentru EURO 2016, informează Sky News, conform Mediafax.

Servicii de securitate și oficiali ai turneului de fotbal gazduit de 10 orașe din Franţa vor lua parte la exercițiul de prevenire şi combatere a terorismului.

Ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, a declarat că simularea va avea loc în orașul Nimes, din sudul Franţei, în data de 16 martie, cu trei luni înainte de începerea Campionatului European de fotbal.

Locurile amenajate pentru suporteri în apropierea stadioanelor, numite "fan zones", sunt considerate cele mai expuse riscului terorist, în condiţiile în care mii de suporteri din Franța și din celelalte 23 de națiuni implicate se adună în spații închise şi de mici dimensiuni.

 

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Ramona Gabor, incendiară în costum de baie

Aflată în vacanţă în Mexic, Ramona Gabor îşi încântă fanii care o urmăresc pe reţelele de socializare cu fotografii incendiare.

30 Iun 2016  •  19:33

sati