Antena 3 CNN Externe Furt incredibil în Anglia: Românce de etnie romă şutesc de sub nasul vânzătoarei bijuterii de peste 62.000 euro

Furt incredibil în Anglia: Românce de etnie romă şutesc de sub nasul vânzătoarei bijuterii de peste 62.000 euro

Furt incredibil în Anglia: Românce de etnie romă şutesc de sub nasul vânzătoarei bijuterii de peste 62.000 euro
Sursa foto: Foto: VideoNews
27 Sep 2011   •   11:43

Două românce au fost condamnate la 16 luni de închisoare după ce au fost prinse furând bijuterii dintr-un magazin, în oraşul Leicester, din Anglia, informează Daily Mail.

Modul de operare al bandei de hoaţe a fost surprins de camerele de supraveghere: au trimis vânzătoarea în spatele magazinului pentru a le aduce nişte produse, iar în acest timp una dintre ele a scos o tavă plină de bijuterii de sub tejghea pe care a vârât-o sub fusta generoasă.

La un moment dat, una dintre femei chiar îşi desface larg basmaua de cap pentru a face un paravan complicei.

Două dintre cele trei hoaţe, Saina Sava, de 38 ani, şi Sedra Niculescu, de 28 ani, din Luton, au fost închise pentru 16 luni, vinerea trecută, după ce au recunoscut furtul din magazinul de bijuterii.

Cea de-a treia femeie nu a fost încă identificată.

„V-aţi dus îmbrăcate cu fuste cu buzunare lungi pentru a ascunde bunurile furate. A fost premeditat. Nici una dintre bijuterii nu a fost recuperată“, a spus judecătorul Robert Brown.

Femeile au dat lovitura pe 16 iunie. După ce au terminat operaţiunea, au ieşit din magazin şi s-au făcut nevăzute într-un BMW Seria 5.

 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close