x close

Fii alături de noi!

UPDATE. Cel puţin zece morţi şi 8.000 de curse aeriene anulate, în urma furtunii masive din SUA

de G.S.   •   23 Ian 2016   •   13:26
UPDATE. Cel puţin zece morţi şi 8.000 de curse aeriene anulate, în urma furtunii masive din SUA 416
Foto: pixabay.com
UPDATE. Cel puţin zece persoane au murit şi peste 8.000 de curse aeriene au fost anulate, în Statele Unite, din cauza Furtunii Jonas, care a generat condiţii de viscol extrem pe Coasta de Est a SUA, conform Mediafax.
Starea de urgenţă a fost decretată în statele americane Georgia, Tennessee, Pennsylvania, Maryland, Kentucky, Carolina de Nord, New Jersey, New York, Virginia şi Virginia de Vest, iar mii de locuinţe au rămas fără electricitate.
Potrivit meteorologilor, ninsorile abundente afectează 85 de milioane de locuitori din centrul, sud-estul şi nord-estul Statelor Unite.
Cel puţin zece persoane au murit în incidente cauzate de vremea nefavorabilă în statele Virginia, Carolina de Nord, Tennessee şi Kentucky.
Peste 8.000 de curse aeriene au fost anulate din cauza ninsorilor şi rafalelor puternice de vânt.
Din cauza viscolului, mii de persoane, inclusiv copii, au rămas blocate opt ore în maşini pe o autostradă din statul Kentucky.

---

O furtună masivă de zăpadă, despre care meteorologii spun că s-ar încadra între cele mai puternice zece furtuni din nordul SUA, urmează să intre pe teritoriul american. 
 
Strat de zăpadă de până la un metru înălţime, şcoli închise, mii de zboruri anulate şi stări de urgenţă declarate în multe state - cam acesta este peisajul aşteptat în SUA. 
 
De altfel, primarul din Washington nu s-a sfiit să se refere la această furtună ca având "implicaţii pe viaţă şi pe moarte", conform Sky News.
 
În total, 85 de milioane de oameni din cel puţin 20 de state sunt în calea furtunii. 
 
poza

Actualitate

Șoseaua de centură a Brașovului, blocată în urma unui protest spontan

Protest spontan al transportatorilor pe șoseaua de centură a Brașovului. Oamenii sunt nemulțumiți de prețul prea mare al RCA-ului. O perioadă s-a circulat pe un fir, acum e practic toată centura blocată.

25 Iul 2016  •  11:05

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Părinții Mădălinei Manole au un ultim vis pentru nepotul lor

Nici după șase ani de la moartea Mădălinei Manole, părinții cântăreței nu au reușit să-și regăsească liniștea. Aceștia speră însă că vor putea într-o zi să le spună nepotului lor cine a fost mama sa.

25 Iul 2016  •  09:45

sati