Antena 3 CNN Externe Gestul teribil al unei mame, explicat în fața judecătorilor. Ce a putut să-i facă propriului copil nou-născut

Gestul teribil al unei mame, explicat în fața judecătorilor. Ce a putut să-i facă propriului copil nou-născut

Gestul teribil al unei mame, explicat în fața judecătorilor. Ce a putut să-i facă propriului copil nou-născut
Sursa foto: foto: Facebook
09 Feb 2018   •   14:00

O mamă și-a aruncat propriul copil într-un tomberon, la scurt timp după ce l-a născut. Femeia și-a recunoscut faptele teribile în fața judecătorilor și a spus că este vinovată. 

Shelby Taylor, din Carolina de Sud, i-a ascuns soțului său faptul că a născut și, din cauza depresiei severe de care suferea, a recurs la gestul său crunt. Femeia avea doar 23 de ani când a adus pe lume cel de-al doilea copil al său. Aceasta a mărturisit că nu și-a dorit copilul fiindcă nu avea posibilitatea financiară de a-l întreține, însă soțul ei a fost cel care a insistat. 

Din fericire, niște oameni au găsit-o pe fetiță și au salvat-o. Aceasta se află acum în grija bunicilor săi, care au spus că nici măcar nu au știut că mama ei era însărcinată. 

"Dacă nu erau salvatorii, nu am fi știut niciodată despre ea. Nu am fi știut că mama ei a fost însărcinată. A negat în tot acest timp", au spus bunicii fetei, potrivit TheSun

×
Subiecte în articol: mame copil
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close