Antena 3 CNN Externe Grădină zoologică evacuată, după ce o îngrijitoare a fost ucisă de un tigru

Grădină zoologică evacuată, după ce o îngrijitoare a fost ucisă de un tigru

Grădină zoologică evacuată, după ce o îngrijitoare a fost ucisă de un tigru
Sursa foto: Foto: google
29 Mai 2017   •   21:11

Update: Autorităţile britanice au anunţat luni seara că o îngrijitoare a fost ucisă de un tigru la grădina zoologică Hamerton Wildlife Park din Cambridgeshire. Iniţial, serviciile de urgenţă au intervenit inclusiv cu un elicopter în urma unui ”incident grav” de la grădina zoologică situată în apropiere de localitatea Huntingdon.

„Un tigru a intrat într-un țarc cu o îngrijitoare. Din păcate, femeia a murit la locul incidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Cambridgeshire.

Vizitatorii au fost conduși afară din grădina zoologică. La momentul incidentului, niciun animal nu a scăpat din adăpost. Polițiștii anchetează moartea, care „nu este considerată suspicioasă”.

Reprezentanții Hamerton Zoo Park au anunțat într-un comunicat de presă: „Acesta este un accident îngrozitor. În momentul acela, niciun animal nu a scăpat din adăpost și nici nu era vizibil pentru public, astfel că niciun vizitator nu a fost afectat în vreun fel. Gândurile noastre sunt cu colegii, prietenii și familia în această perioadă dificilă”.

Știre inițială: Vizitatorii unei grădini zoologice din Cambridgeshire au fost evacuați de urgență din cauza unui incident serios.

Purtătorul de cuvânt al poliției din Cambridgeshire a anunțat: „Am fost chemați în jurul orei 11.15 a.m. din cauza unui incident serios din Hamerton Park. Oamenii legii au ajuns la locul faptei odată cu echipajele de ambulață și Magpas Mid Anglia General Practitioner Accident Service air ambulance). Nu există și late informații în acest moment dar vă vom ține la curent. Nu se întâmplă nimic în acea locație acum, așa că nimeni nu trebuie să fie îngrijorat”.

Martorii susțin că au văzut în zonă un elicopter de intervenție, ambulanțe și poliție. Parcul a fost închis pentru toată ziua.

×
Subiecte în articol: incident
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close