Antena 3 CNN Externe Hotelul de lux Waldorf-Astoria din New York, invadat de ploşniţe

Hotelul de lux Waldorf-Astoria din New York, invadat de ploşniţe

Hotelul de lux Waldorf-Astoria din New York, invadat de ploşniţe
Sursa foto: Foto: bestbedbugstreatment.com
22 Oct 2010   •   17:53

Celebrul hotel de lux Waldorf-Astoria din New York, frecventat de capete încoronate, şefi de state şi celebrităţi, a fost invadat de ploşniţe, informează nypost.com.
   
O turistă bogată din statul american Florida a declarat pentru publicaţia New York Post că înţepăturile provocate de aceste insecte în timpul sejurului ei în celebrul hotel new yorkez s-au dovedit atât de dureroase, încât conducerea hotelului a luat hotărârea să o despăgubească, reducându-i nota de plată de la 700 de dolari pe noapte la 330 de dolari pe noapte.
   
Aceeaşi sursă a precizat că incidentul a avut loc în noaptea de 25 septembrie. În urma înţepăturilor, turista americană a suferit o iritaţie puternică a pielii şi a avut nevoie de tratament cu medicamente antiinflamatoare timp de o săptămână. Turista se afla într-o vizită la New York împreună cu mama, sora şi partenerul ei de viaţă.
   
Cu toate că directorii hotelului au acceptat să îi ofere o altă cameră şi să îi reducă nota de plată, ei au declarat că nu au descoperit ploşniţe în camera turistei şi că analizează acest incident cu maximă seriozitate.

"Nici o ploşniţă şi nici urme de ploşniţă nu au fost descoperite în acea cameră", a declarat Robert Allegrini, purtătorul de cuvânt al Hilton Worldwide, grupul hotelier din care face parte hotelul Waldorf-Astoria.
   
Nu doar hotelul Waldorf-Astoria a fost "invadat" de ploşniţe, aceste insecte infestând, potrivit presei americane, magazinul Bloomingdale's, sediile brandurilor Victoria's Secret şi Abercrombie & Fitch, dar şi redacţiile revistei Elle.
   
Potrivit site-ului guardian.co.uk, această invazie a afectat şi alte "nume mari" din industria americană care au birouri la New York. Luna trecută, imensul magazin al firmei Nike de pe 57th Street a fost închis din cauza ploşniţelor.

Şi cartierul general al grupului Google a recunoscut că a fost afectat de ploşniţe, după ce unul dintre angajaţi a postat un mesaj revelator pe Twitter, în care spunea că nu este "imun la panica creată de invazia cu ploşniţe". Acel mesaj a "dispărut" însă în scurt timp de pe Twitter.


×
Subiecte în articol: insecte hotel invazie New York
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close