Antena 3 CNN Externe Imagini CUTREMURĂTOARE. Carnea li se macină pur şi simplu de pe oase. Drogul care transformă oamenii în mumii

Imagini CUTREMURĂTOARE. Carnea li se macină pur şi simplu de pe oase. Drogul care transformă oamenii în mumii

Imagini CUTREMURĂTOARE. Carnea li se macină pur şi simplu de pe oase. Drogul care transformă oamenii în mumii
de O.P.    |    15 Oct 2013   •   06:52

 Febra drogului Krokodil, ce devorează până la os ţesuturile celor care îl folosesc, s-a răspândit cu rapiditate în Statele Unite!  Zeci de cazuri se prezintă lunar la spital cu picioare ciuruite şi  răni ce sângerează puternic.



Încet, dar sigur, rănile provocate de acest drog devorează pielea, ţesuturile şi muschii celor infectaţi. Tocmai de aceea a fost numit drogul Krokodil. Găurile făcute sunt aşa de adânci încât dezvăluie osul, adeseori. Ba chiar, o femeie şi-a pierdut aproape complet picioarele, ce arată de parcă ar fi ciuruite de gloanţe.

Printre ingredientele folosite pentru crearea acestui drog se numără lichid inflamabil, diluant şi combustibil, elemente uşor de procurat. Ce este mai grav este că mulţi dintre pacienţi au consumat acest drog-zombie, crezând că este, de fapt, heroină.



Primele cazuri de acest gen au apărut luna trecută în Utah şi Arizona, însă s-au răspândit cu rapiditate şi în alte state. Doar săptămâna aceasta, cinci pacienţi cu aceste simptome s-au prezentat la un spital din Illinois. Deşi niciunul dintre cazuri nu a fost confirmat, medicii sunt siguri că este vorba de afecţiuni cauzate de drogul Krokodil.

Iar specialiştii spun că drogul va deveni favoritul depedenţilor americani pentru că are un efect de zece ori mai puternic decât heroina, însă e de trei ori mai ieftin.

Prima oară, drogul Krokodil a apărut în Rusia în urmă cu zece ani, însă estimările arată că un milion de ruşi îl folosesc în prezent în pofida consecinţelor severe.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close