Antena 3 CNN Externe Încă 10-20 de persoane dispărute după prăbușirea podului la Genova

Încă 10-20 de persoane dispărute după prăbușirea podului la Genova

Încă 10-20 de persoane dispărute după prăbușirea podului la Genova
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
17 Aug 2018   •   11:17

Echipele de intervenţie care scotocesc ruinele podului prăbuşit la Genova, în nordul Italiei, caută încă 10-20 de persoane dispărute, potrivit unor surse din prefectura regiunii, citate de media italiană şi de AFP. 

Acestea ar fi persoane susceptibile că ar fi trecut pe pod şi despre care nu se ştie nimic de când acesta s-a prăbuşit, bilanţul oficial provizoriu fiind de 38 de morţi şi 15 răniţi. 

"Căutările continuă cu odată cu demolarea şi evacuarea blocurilor mari ale viaductului prăbuşit pentru a-i regăsi pe dispăruţi", au anunţat pompierii. 

"Este cineva? Este cineva?", poate fi auzit un pompier strigând cu voce îngrijorată într-o cavitate săpată în mijlocul unei grămezi de pietre, de beton şi fierărie, pe o înregistrare video difuzată de pompieri. 

Potrivit prefecturii, circa 1.000 de persoane sunt angajate în continuare în căutări la faţa locului, dintre care aproape 350 de pompieri. 

Deşi căutările nu sunt încă terminate, funeralii solemne sunt prevăzute pentru sâmbătă dimineaţa într-o sală a Centrului de expoziţii din Genova, cu o slujbă religioasă care se va ţine în prezenţa tuturor celor mai înalte autorităţi ale statului. 

Dar potrivit presei, multe familii au preferat să nu se alăture acestei ceremonii. Astfel, apropiaţii Stellei Boccia, 24 de ani, moartă împreună cu prietenul său, îi vor spune adio în cursul unei ceremonii evanghelice private.

×
Subiecte în articol: pod prabusit
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close