Antena 3 CNN Externe Încă o persoană a fost arestată, după atacul de la Palatul Buckingham

Încă o persoană a fost arestată, după atacul de la Palatul Buckingham

Încă o persoană a fost arestată, după atacul de la Palatul Buckingham
27 Aug 2017   •   13:27

Un bărbat de 30 de ani a fost arestat duminică în vestul Londrei, în legătură cu atacul asupra poliţiştilor în faţa Palatului Buckingham, atac ce a avut loc vineri seara, a anunţat duminică poliţia britanică, informează AFP. 

"Bărbatul a fost arestat astăzi (duminică), la orele locale 10:15 (09:15 GMT) şi este suspectat de implicare în planificarea, pregătirea sau instigarea la un act terorist şi a fost plasat în arest", a anunţat poliţia britanică într-un comunicat. 

Un alt bărbat a fost arestat vineri seară după ce a atacat poliţişti în faţa Palatului Buckingham, reşedinţa reginei Elisabeta a II-a, la Londra. Bărbatul de 26 de ani care a rănit vineri seară poliţişti în faţa Palatului Buckingham, la Londra, era înarmat cu o sabie şi a strigat 'Allah Akbar', a comunicat sâmbătă poliţia britanică. 

Bărbatul arestat vineri şi-a îndreptat autovehiculul pe care îl conducea spre o maşină a poliţiei, oprindu-se în faţa ei într-o zonă din apropierea Palatului Buckingam. Poliţişti neînarmaţi au încercat să-l captureze pe şofer, aflat singur în maşină, şi care s-a aplecat pentru a lua 'o sabie de 1,2 metri aşezată în faţa scaunului din dreapta'. 

În momentul incidentului, regina Elisabeta a II-a se afla la reşedinţa sa din Scoţia, Castelul Balmoral.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: atac atac terorist palatul buckingham
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close