x close

Fii alături de noi!

A fost după gratii 23 de ani, fără să fie vinovat. Incredibil ce a făcut bărbatul după eliberare

de S.T.   •   10 Mar 2016   •   20:27
A fost după gratii 23 de ani, fără să fie vinovat. Incredibil ce a făcut bărbatul după eliberare 534
Foto: freeimages.com/ martin litkei

Un bărbat din China şi-a petrecut 23 de ani din viaţă în închisoare, fiind condamnat pe nedrept pentru crimă şi incendiere. Autorităţile s-au convins că au făcut o greşeală şi l-au eliberat.

Bărbatul a depus o cerere la Tribunalul Superior al Poporului din provincia Hainan, din sudul Chinei, prin care despăgubiri, informează shanghaidaily.com.

Chen Man, în vârstă de 53 de ani, solicită 1,85 milioane de yuani pentru privarea de libertate personală, 3,71 milioane de yuani pentru pierderea locului de muncă, trei milioane de yuani pentru traume psihologice, un milion de yuani pentru acoperirea costurilor legale și 100.000 de yuani pentru costurile medicale. În total, 9,66 milioane de yuani, ceea ce înseamnă circa 1,5 milioane de dolari.

Chen Man a fost eliberat luna trecută din închisoarea Meilan din provincia Hainan.

poza

Actualitate

CaN România: Lazarus dezgroapă morții

Jurnalistul Luis Lazarus este de părere că există crime la comandă în România. ”Eu cred că el e Condrea (cel care a fost îngropat - n.r.), dar nu cred că s-a sinucis sau că a avut...

28 Mai 2016  •  00:31

poza

Show

Divorțează după 30 de ani de căsnicie. Cine e vedeta

Ozzy Osbourne şi Sharon s-ar fi despărţit din nou, după 33 de ani de căsnicie, iar de data aceasta motivele nu sunt dependenţa de alcool sau de droguri a starului rock. Surse apropiate vedetelor au declarat pentru...

27 Mai 2016  •  17:25

sati