Antena 3 CNN Externe Incident de securitate în apropierea ambasadei Israelului din Turcia. Poliţia a tras focuri de armă - VIDEO

Incident de securitate în apropierea ambasadei Israelului din Turcia. Poliţia a tras focuri de armă - VIDEO

Incident de securitate în apropierea ambasadei Israelului din Turcia. Poliţia a tras focuri de armă - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/Twitter
16 Oct 2018   •   20:37

Poliţia turcă a deschis focul şi a rănit marţi şoferul unui tractor care a lovit mai multe vehicule în timp ce se îndrepta spre Ambasada Israelului de la Ankara pentru a protesta, informează agenţia de presă turcă Anadolu, relatează AFP şi dpa.

Poliţiştii au afirmat că l-au împuşcat în picior pe bărbatul în vârstă de 45 de ani după ce acesta a refuzat să oprească la ordinele lor şi a lovit şase vehicule cu tractorul în drumul către ambasadă. Utilajul a fost oprit în apropierea reşedinţei ambasadorului israelian la Ankara. 

Bărbatul, care a fost arestat, le-a spus ofiţerilor de poliţie că se îndrepta către Ambasada Israelului pentru a protesta, a precizat Anadolu.

Biroul guvernatorului din Ankara a declarat că bărbatul se află sub tratament pentru probleme psihologice din 2007 şi că a fost deschisă o anchetă în legătură cu acest incident, însă este exclusă pista teroristă.

Relaţiile dintre Turcia şi Israel sunt tensionate de câteva luni. În mai, ambasadorul israelian la Ankara a părăsit ţara la cererea autorităţilor turce după uciderea manifestanţilor palestinieni de către forţele israeliene la graniţa cu Fâşia Gaza.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Securitate tractor ambasada Israel turcia
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close