Antena 3 CNN Externe Incredibil! O familie de italieni este incapabilă să simtă orice fel de durere. Explicația uluitoare a specialiștilor

Incredibil! O familie de italieni este incapabilă să simtă orice fel de durere. Explicația uluitoare a specialiștilor

Incredibil! O familie de italieni este incapabilă să simtă orice fel de durere. Explicația uluitoare a specialiștilor
Sursa foto: foto: Pixabay
14 Dec 2017   •   20:22

O familie de italieni nu poate simți durere așa cum majoritatea dintre noi o facem. Ei suferă de o boală necunoscută încă și se pare că se trimite din generație în generație în familia lor. 

Persoanele afectate sunt un o femeie de 78 de ani, cele două fete ale sale și cei trei copii ai acestora. Niciunul dintre ei nu poate simți durerea și, cele mai multe ori, nici nu simte că s-a rănit. 

"Un exemplu este când Letizia și-a rupt umărul în timp ce schia, dar a continuat să schieze tot restul zilei și apoi a condus spre casă. Ea nici măcar nu a realizat ce se întâmplase până a doua zi", a spus James Cox, de la Universitatea College din Londra, potrivit newsscientist

Pentru a descoperi lipsa lor de sensibilitate la durere, Cox și colegii săi au făcut o serie de teste pe membrii familiei respective. Aceștia au aflat că toate cele șase persoane au un număr normal de nervi, dar că toți au avut o mutație într-o genă. Deși nu puteam simți durerea, aveau totuși o sensibilitate ridicată la senzația de căldură. 
 

×
Subiecte în articol: familia italieni durere boala durere
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close