Antena 3 CNN Externe Îndrăgitul actor Harrison Ford, rănit GRAV după ce s-a prăbuşit cu avionul

Îndrăgitul actor Harrison Ford, rănit GRAV după ce s-a prăbuşit cu avionul

Îndrăgitul actor Harrison Ford, rănit GRAV după ce s-a prăbuşit cu avionul
de O.P.    |    06 Mar 2015   •   06:40

 Harrison Ford a fost rănit grav după ce avionul pe care îl pilota s-a prăbuşit pe un teren de golf din California. Mai mulţi trecători i-au sărit în ajutor, de teamă că aparatul de zbor ar putea lua foc. În vârstă de 72 de ani, actorul este în stare critică, dar stabilă, la spital.

"52178, a cedat motorul. Cer să mă întorc imediat.
R178, ai permisiunea să aterizezi pe pista 21".

Asta a fost ultima conversaţie între Harrison Ford şi turnul de control. Imediat după decolare, avionul cu două locuri pilotat de actor a întâmpinat probleme la motor. Nu a mai reuşit să se întoarcă pe pistă. A pierdut din altitudine, a lovit un copac şi s-a prăbuşit pe un teren de golf din zonă.

Trecătorii l-au scos pe actor din avion, de teamă că acesta ar putea lua foc.

Experţii spun că Harrison Ford a efectuat o manevră de aterizare forţată perfectă, mai ales că la câteva zeci de metri de locul prăbuşirii se afla un cartier rezidenţial. Chiar şi aşa, actorul a suferit mai multe răni la cap, dar şi câteva fracturi.

Imediat, la spital a ajuns şi fiul lui, care a anunţat că tatăl său se simte bine.

Ford pilota un Ryan ST3KR din cel de-al Doilea Război Mondial, cu care avea permisiunea să zboare până în luna octombrie a acestui an. E a treia oară când actorul, în vârstă de 72 de ani, se prăbuşeşte cu un avion. În 1999, a scăpat teafăr, după ce avionul pe care îl pilota s-a prăbuşit, iar câteva luni mai târziu a suferit un nou accident aviatic, însă, de data aceasta, era pasager.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close