Antena 3 CNN Externe Jens Stoltenberg se plânge de lipsa umorului în timpul reuniunilor NATO

Jens Stoltenberg se plânge de lipsa umorului în timpul reuniunilor NATO

Jens Stoltenberg se plânge de lipsa umorului în timpul reuniunilor NATO
06 Mar 2015   •   17:48

Secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, a declarat că nu există o "cultură a glumelor" în cadrul NATO, mărturisind că absenţa umorului în timpul reuniunilor a fost unul dintre cele mai dificile lucruri de când s-a mutat la Bruxelles, relatează Reuters.

Stoltenberg s-a plâns în cadrul emisiunii Skavlan, care va fi difuzată astăzi de postul suedez SVT, că în cadrul şedinţelor NATO nu există o "cultură a glumelor". "Aşa că am încetat să mai glumesc", a spus el.

Fostul premier norvegian a mai afirmat că absenţa umorului în timpul reuniunilor NATO a fost unul dintre lucrurile cu care s-a obişnuit cel mai greu de când s-a mutat la Bruxelles pentru a prelua funcţia de secretar general, în octombrie anul trecut.

El i-a declarat lui Fredrik Skavlan, moderatorul emisiunii, că nu are nici un regret pentru faptul că a calificat o afirmaţie a preşedintelui rus Vladimir Putin drept o "prostie", avertizând în acelaşi timp că orice incursiune rusă pe teritoriul statelor membre NATO va fi întâmpinată cu forţă.

×
Subiecte în articol: glume
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close