Antena 3 CNN Externe Kim Jong-un îi obligă pe nord-coreeni să se prezinte la muncă înainte de răsărit. ''Unii nu se pot trezi. Oamenii sunt epuizaţi''

Kim Jong-un îi obligă pe nord-coreeni să se prezinte la muncă înainte de răsărit. ''Unii nu se pot trezi. Oamenii sunt epuizaţi''

Kim Jong-un îi obligă pe nord-coreeni să se prezinte la muncă înainte de răsărit. ''Unii nu se pot trezi. Oamenii sunt epuizaţi''
Sursa foto: Foto: Agerpres/Xinhua
de S.T.    |    27 Iul 2015   •   18:17

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a ordonat populaţiei să se prezinte la muncă şi la şcoală la 5 dimineaţa, în zilele caniculare.

"Din cauza caniculei, toate activităţile încep acum la ora 5 dimineaţa, în loc de ora 8, şi se încheie la ora 13'', a explicat o sursă din Coreea de Nord, citată de Guardian.

''E greu să munceşti, chiar şi înăuntru'', a mai declarat aceeaşi sursă pentru Guardian, precizând că acesta este motivul pentru care oamenii sunt chemaţi la muncă înainte de răsărit.

''Copiii trebuie să înceapă pregătirile pentru şcoală la ora 4 dimineaţa, iar unii nu se pot trezi, aşa că lipsesc la primele ore", a precizat sursa citată.

"Restaurantele se închid la orele amiezii, iar oficialii care sunt în delegaţie în diferite zone se plâng că nu au unde mânca seara. Oamenii spun că nu are rost să ajungă mai repede la muncă, deoarece nu au ce face aşa devreme. Această directivă pur şi simplu îi face pe oameni mai epuizaţi'', a mai declarat aceeaşi sursă.

×
Subiecte în articol: Kim Jong Un canicula
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close