x close

Fii alături de noi!

Un lider politic neonazist, salvat de doi refugiaţi sirieni

de 22 Mar 2016   •   19:05
Un lider politic neonazist, salvat de doi refugiaţi sirieni 127

Un lider al partidului neonazist german NPD a fost salvat de către doi refugiaţi sirieni în urma unui accident rutier, relatează mass-media germane, informează marţi Agerpres

Automobilul în care se afla Stefan Jagsch, cap de listă pentru NPD în recentele alegeri municipale din Altenstadt (vest), a intrat în coliziune frontală cu un copac după ce a ieşit de pe carosabil, a informat cotidianul Frankfurter Rundschau, citând un pompier. Accidentul a avut loc săptămâna trecută. 

Grav rănit, el a fost scos din vehicul şi i s-au oferit primele îngrijiri de către doi refugiaţi sirieni care treceau prin zonă, a dezvăluit un purtător de cuvânt al pompierilor voluntari din Budingen, citat de agenţia germană DPA. 

Partidul Naţional-Democrat (NPD) este o formaţiune rasistă, antisemită şi revizionistă, care face în prezent obiectul unei proceduri de interdicţie în curs de examinare de către justiţia germană. Insignifiant la nivel naţional, NPD a obţinut cel mai mare scor al său în unele regiuni din fosta RDG. 

În ianuarie, Stefan Jagsch, de 29 de ani, a participat la o reuniune în regiunea sa, în timpul căreia peste un milion de refugiaţi sosiţi anul trecut în Germania au fost calificaţi drept 'primate în afara legii', potrivit Frankfurter Rundschau.

poza

Show

Primele imagini cu Sebastian Papaiani după accident

Sebastian Papaiani îşi serbează azi ziua de naştere în sânul familiei! După problemele prin care a trecut, maestrul, se pare că a învins boala. Chiar dacă a suferit mult în ultimul...

25 Aug 2016  •  16:53

sati