Antena 3 CNN Externe Liderul unei secte religioase, care a prezis sfârşitul lumii, insistă că acesta este aproape

Liderul unei secte religioase, care a prezis sfârşitul lumii, insistă că acesta este aproape

Liderul unei secte religioase, care a prezis sfârşitul lumii, insistă că acesta este aproape
Sursa foto: Foto: aworldonfire.com
10 Oct 2015   •   09:09

Liderul unei secte religioase, care a prezis că sfârşitul lumii va avea loc pe 7 octombrie, se întoarce la origini (Biblia), pentru a revizui previziunea. 

 
"Din moment ce acum este 8 octombrie, este evident că ne-am înşelat în privinţa sfârşitului lumii care trebuia să aibă loc pe 7", a explicat Chris McCann, liderul Frăţiei Creştine eBible, conform Sputnik.
 
Previziunile sale au fost legate de cele făcute anterior de Harold Camping, gazda unui post de radio religios, care susţinea că sfârşitul lumii trebuie să vină în luna mai a anului 2011. 
 
McCann a stabilit că, de fapt, Camping vorbea despre "Ziua Judecăţii", când Dumnezeu avea să înceapă procesul de selecţie al oamenilor care urmau să supravieţuiască apocalipsei. 
 
Acest proces, conform lui McCann, trebuia să se încheie pe 7 octombrie 2015, când, într-o mare de foc şi smoală, lumea avea să se sfârşească. 
 
Chiar dacă a recunoscut că s-a înşelat, McCann se arată în continuare convins că lumea urmează să se sfârşească în curând şi chiar a anunţat că va face publică data la care se va întâmpla asta (din nou). 
 
"Ştiu că Dumnezeu ştie exact când se va sfârşi lumea. Deci voi studia în continuare Biblia pentru a afla această dată", a conchis liderul Frăţiei Creştine eBible. 
 

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close