Antena 3 CNN Externe Londra. Bătălia dintre Berezovsky şi Abramovici se mută pe stradă

Londra. Bătălia dintre Berezovsky şi Abramovici se mută pe stradă

Londra. Bătălia dintre Berezovsky şi Abramovici se mută pe stradă
08 Oct 2007   •   13:30
Doi dintre cei mai bogaţi oameni din lume, Boris Berezovsky şi Roman Abramovici, şi-au încleştat forţele ca într-un film cu gangsteri, în strada magazinelor de lux din Londra. Cei doi rivali de moarte s-au întânit întâmplător în aceeaşi zi, la aceeaşi oră pe celebra stradă Sloane din Londra. Berezovsky, refugiat politic în Marea Britanie şi fost partener al lui Abramovici în trei companii ruseşti, îl urmărea pe patronul echipei Chelsea de şase luni, pentru a-i înmâna o citaţie într-un proces de zece miliarde de euro. Sâmbătă, în timp ce îşi făcea cumpărăturile în magazinul ?Dolce&Gabbana?, l-a zărit pe Abramovici la doi paşi de el, în magazinul ?Hermes? din apropriere.

În timp ce Berezovsky încerca să intre în magazinul unde se afla rivalul său, cu citaţia în mână, armata de bodyguarzi a lui Abramovici i-a blocat intrarea. A urmat un conflict între bodyguarzii celor doi, Berezovsky a reuşit să iasă din încaierare, intrând în magazin, de unde i-a strigat lui Abramovici ?Am un cadou pentru tine!?, întinzându-i hârtia.

Furios şi nemaiavând încotro, Abramovici şi-a încrucişat mâinile la spate, iar hârtia a căzut pe jos. Apoi, a plecat rapid.

Însa în 20 de minute, avocaţii lui Berezovsky au venit la faţa locului, de unde au cerut copiile după înregistrările camerelor de supraveghere, care capturaseră toată scena, pentru a le folosi ca dovadă în faţa judecătorilor.

?Da, de data asta, am reuşit să-i dau citaţia. A fost ca într-o scenă din filmul "Naşul", care se va transforma însă acum într-un proces legal?, a declarat Brezovsky.

Antena3.ro

Sursa foto: Daily Mail

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close